aFTER wORK PÅ Escape Room Ullevi i Göteborg

Kör din after work i Göteborg - för företag, familjen, kompisgäng och grupper. Kom till Escape Room Ullevi i Göteborg. Här hittar du en upplevelse/spel för din after work efter en hektisk arbetsvecka.

Enkelt att boka. Afterwork & sedan fortsätter kvällen för er.

TIPS! Boka en rolig aktivitet med personalen på företaget. Gör en förfrågan online!

Boka tid

aFTER wORK PÅ Escape Room Ullevi i Göteborg

Kör din after work i Göteborg - för företag, kompisgäng och grupper. Kom till Escape Room Ullevi i Göteborg. Här hittar du en upplevelse/spel för din after work efter en hektisk arbetsvecka.

Enkelt att boka. Afterwork & sedan fortsätter kvällen för er.

Boka tid

After Work På Ullevi

Perekt upptrappning inför en afterwork, spela på Escape Room Ullevi i Göteborg, förtsätt sedan ner på stan för en öl, drink eller två. Du fär en spännande och trevlig kväll i goda vänners lag.

Escape Room perfekt för AW

Escape Room Ullevi är den perfekta gruppaktivteten! Ta med kompisarna och gör en helkväll av det. Vi låser döören och spelet kan börja, hinner du ut på 60 minuter. Läs mer! Enkelt att boka.

AW med spel, Käk & Dryck

Escape Room Ullevi i samarbete med Ullevi Restaurang & Konferens kan erbjuda teambyggande evenemang efter ert behov. Kom och spela & ät en bit.

ADRENALINFYLLD OCH SPÄNNANDE STUND FÖR VÄNNER, FAMILJEN OCH FÖRETAG!

Game Over Escape Rooms i Göteborg erbjuder en kittlade, utmanande och rolig aktivitet som dessutom är utmärkt för teambuilding.  


Vi samarbetar med Ullevi Konferens & Restaurang och kan hjälpa er att boka både konferenslokal och lunch.


Aktiviteten passar både kompisar, familjen och företag. 


Välkomna!

Boka tid

Event fråga

Spel
spel & lunch (på Ullevi Restaurang och Konferens)
Ingen fil vald
hCaptcha

"SENASTE RUM" MANIAC - Göteborg

Du vaknar på en mörk plats. Du kan inte se någonting. Det enda du hör är en röst som upprepar: "I want to play a game" . Din enda chans att överleva är att följa det här spelets absurda instruktioner och hitta ett tillfälle att rymma.

 

 WALKING DEATH - Göteborg

Ditt lag har överlevt helvetet. Ni har inte bara stridit mot de döda, utan även mot fientliga människor. För en vecka sedan hittade ni det här övergivna fängelset. Ni hade tur när ni eliminerade de sista zombierna som var kvar därinne.

 

LOST CITY OF ATLANTIS - Göteborg

Poseidons Treuddssaga är en av havets största legender. Enligt myten var Poseidon avundsjuk på Atlantis, så han sänkte hela staden för att ha den för sig själv under vattnet. Hans mäktiga spira, "Treudden", förvarades i mitten av Atlantis Palats. Efter många års forskning och översättning av hundratals antika skrifter är ni äntligen här! Om ni har rätt kommer upptäckten av Atlantis att skriva om historieböckerna, tack vare just er! De antika ruinerna ni nu tittar på gömmer mysterier som är större än alla andra och det finns en stor risk att ni utplånas tillsammans med självaste Atlantis!

 

HAUNTED MANSION - Göteborg

Ni är de mest erfarna experterna inom det övernaturliga. Ert team kontaktades av en mystisk man som erbjöd er en enorm summa pengar för att besöka en specifik herrgård och leta efter ett kraftfullt gammalt föremål. 

 

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

Trevlig personal

“Trånga spännande lokaler för att ge känslan av att man måste lösa gåtorna för att ta sig ut. Trevlig personal ”

Anders Pihl - 15/11/2021

Mycket bra Escape Room

“Mycket bra Escape Room med skräcktema (Walking Death). Lite för få saker att lösa samtidigt för fyra personer, 2-3 är mer lagom.”

Rickard Lundgren - 15/11/2021