Företagsevent PÅ Escape Room Ullevi i Göteborg

Tips på Aktivitet i Göteborg - för företag, familjer, släkt, idrottsföreningar och grupper. Kom till Escape Room Ullevi i Göteborg. Här hittar du aktiviteter för ditt företagsevent, kick off, teambuilding. Kan ni ta er ut? Lös mysteriet innan tiden är slut. TIPS! Boka en rolig aktivitet med personalen på företaget. Gör en förfrågan online!

Boka tid

Företagsevent PÅ Escape Room Ullevi i Göteborg

Tips på Aktivitet i Göteborg - för företag och grupper. Kom till Escape Room Ullevi i Göteborg. Här hittar du aktiviteter för ditt företagsevent, kick off, teambuilding. Kan ni ta er ut?
Lös mysteriet innan tiden är slut. Boka tid online!

Boka tid

Företagsevent På Ullevi

Kom och spela med företag eller kollegor! Här hittar du Göteborgs modernaste Escape Room, vi skapar bästa upplevelsen för en lyckad företagsaktivitet i Göteborg.

Teambuildning på Ullevi

En ovanlig men rolig teambuilding! Våga testa något nytt med dina kollegor eller vänner! Alla är välkomna! Gammal, ung, man eller kvinna. Kan ni ta er ut ?

Kick off på Ullevi

Du och dina vänner sitter fast i ett rum som är fullt av gåtor, gömda föremål och bortglömda historier. Leta i rummet för att lösa mysteriet, lås upp dörren och ta er ut inom en timme. Är ni redo?

"SENASTE RUM" MANIAC - Göteborg

Du vaknar på en mörk plats. Du kan inte se någonting. Det enda du hör är en röst som upprepar: "I want to play a game" . Din enda chans att överleva är att följa det här spelets absurda instruktioner och hitta ett tillfälle att rymma.

 

 WALKING DEATH - Göteborg

Ditt lag har överlevt helvetet. Ni har inte bara stridit mot de döda, utan även mot fientliga människor. För en vecka sedan hittade ni det här övergivna fängelset. Ni hade tur när ni eliminerade de sista zombierna som var kvar därinne.

 

LOST CITY OF ATLANTIS - Göteborg

Bruden med vänner med eller utan tärnor/vänner sitter fast i ett rum som är fullt av gåtor, gömda föremål och bortglömda historier. Leta i rummet för att lösa mysteriet, lås upp dörren och försök ta er ut inom en timme. Är ni redo?!

 

HAUNTED MANSION - Göteborg

Ni är de mest erfarna experterna inom det övernaturliga. Ert team kontaktades av en mystisk man som erbjöd er en enorm summa pengar för att besöka en specifik herrgård och leta efter ett kraftfullt gammalt föremål. 

 

ADRENALINFYLLD OCH SPÄNNANDE STUND FÖR VÄNNER, FAMILJEN OCH FÖRETAG!

Game Over Escape Rooms i Göteborg erbjuder en kittlade, utmanande och rolig aktivitet som dessutom är utmärkt för teambuilding.  


Vi samarbetar med Ullevi Konferens & Restaurang och kan hjälpa er att boka både konferenslokal och lunch.


Aktiviteten passar både kompisar, familjen och företag. 


Välkomna!

Event fråga

Spel
Spel & lunch (på Ullevi Restaurang och Konferens)
Ingen fil vald
hCaptcha

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

Trevlig personal

“Trånga spännande lokaler för att ge känslan av att man måste lösa gåtorna för att ta sig ut. Trevlig personal ”

Anders Pihl - 15/11/2021

Mycket bra Escape Room

“Mycket bra Escape Room med skräcktema (Walking Death). Lite för få saker att lösa samtidigt för fyra personer, 2-3 är mer lagom.”

Rickard Lundgren - 15/11/2021