Möhippa på Escape Room Ullevi I Göteborg

Kom till oss på er möhippa! Vi har flera Escape room i Ullevi som passar när ni vill ge bruden en extra speciell utmaning under dagen. Stig in i ett pulshöjande och nervkittlande Escape Room. Skapa ett oförglömligt minne för möhippan genom att spela i ett eller flera av våra Escape Rooms, vi hjälper er med er möhippa! TIPS! Boka även en rolig aktivitet företaget, vänner eller familj. Gör en förfrågan online!

Boka tid

Möhippa På Escape Room Ullevi i Göteborg

Kom till oss på er möhippa! Vi har flera Escape room i Ullevi som passar bra för kompisgäng eller om ni vill ge bruden extra speciell utmaning under dagen. Stig in i ett pulshöjande och nervkittlande Escape Room. Skapa ett oförglömligt minne för möhippan genom att spela i ett eller flera av våra Escape Rooms, vi hjälper er med er möhippa!

Boka tid

Tips för Möhippan

Ge bort ett en aktivitet / spel i Göteborg när någon skall gifta sig som du tycker om. Escape Room är en verklighetsbaserad upplevelse perfekt för möhippa och där bruden kommer till oss och blir inlåsta i ett eller flera spel.

Möhippa på Escape Ullevi

Brudgen med vänner med eller utan vänner sitter fast i ett rum som är fullt av gåtor, gömda föremål och bortglömda historier. Leta i rummet för att lösa mysteriet, lås upp dörren och försök ta er ut inom en timme. Är ni redo?!

Skapa en spännande Möhippa

Här kan er brud eller ert kompisgäng få chansen att uppleva våra Escape Rooms. Utmana brudgummen och upplev samtidigt ett äventyr genom interaktiv problemlösning. Escape Game Over i samarbete med Ullevi Restaurang & Konferens kan hjälpa er med möhippa efter ert behov.

"SENASTE RUM" MANIAC - Göteborg

Du vaknar på en mörk plats. Du kan inte se någonting. Det enda du hör är en röst som upprepar: "I want to play a game" . Din enda chans att överleva är att följa det här spelets absurda instruktioner och hitta ett tillfälle att rymma.

 

 WALKING DEATH - Göteborg

Ditt lag har överlevt helvetet. Ni har inte bara stridit mot de döda, utan även mot fientliga människor. För en vecka sedan hittade ni det här övergivna fängelset. Ni hade tur när ni eliminerade de sista zombierna som var kvar därinne.

 

LOST CITY OF ATLANTIS - Göteborg

Bruden med vänner med eller utan tärnor/vänner sitter fast i ett rum som är fullt av gåtor, gömda föremål och bortglömda historier. Leta i rummet för att lösa mysteriet, lås upp dörren och försök ta er ut inom en timme. Är ni redo?!

 

HAUNTED MANSION - Göteborg

Ni är de mest erfarna experterna inom det övernaturliga. Ert team kontaktades av en mystisk man som erbjöd er en enorm summa pengar för att besöka en specifik herrgård och leta efter ett kraftfullt gammalt föremål. 

 

ADRENALINFYLLD OCH SPÄNNANDE STUND FÖR VÄNNER, FAMILJEN OCH FÖRETAG!

Game Over Escape Rooms i Göteborg erbjuder en kittlade, utmanande och rolig aktivitet som dessutom är utmärkt för teambuilding.  


Vi samarbetar med Ullevi Konferens & Restaurang och kan hjälpa er att boka både konferenslokal och lunch.


Aktiviteten passar både kompisar, familjen och företag. 


Välkomna!

Boka tid

Event fråga

Spel
Spel & lunch (på Ullevi Restaurang och Konferens)
Ingen fil vald
hCaptcha

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

Trevlig personal

“Trånga spännande lokaler för att ge känslan av att man måste lösa gåtorna för att ta sig ut. Trevlig personal ”

Anders Pihl - 15/11/2021

Mycket bra Escape Room

“Mycket bra Escape Room med skräcktema (Walking Death). Lite för få saker att lösa samtidigt för fyra personer, 2-3 är mer lagom.”

Rickard Lundgren - 15/11/2021