Köp ett Presentkort  på Escape Room Ullevi Göteborg

Tips på på uppskattat presentkort! Vi har flera Escape room på Ullevi som passar bra för en kompis eller ett kompisgäng,  vill du ge mamma eller pappa en extra speciell utmaning under dagen. Stig in i ett pulshöjande och nervkittlande Escape room. Ge bort ett oförglömligt minne genom att ge bort ett spel/äventyr i ett eller flera av våra Escape Rooms, vi hjälper er med presenten och välja rätt! TIPS! Boka rolig aktivitet med personalen på företaget. Gör en förfrågan online!

Beställa presentkort

Köp ett Presentkort  på Escape Room Ullevi Göteborg

Tips på på uppskattat presentkort! Vi har flera Escape room på Ullevi som passar bra för en kopmpis eller kompisgäng,  vill ge mamma eller pappa en extra speciell utmaning under dagen. Försvinn in i ett förtrollat och mystiskt Escape Room. Ge bort ett oförglömligt minne genom möjlighet att spela i ett eller flera av våra Escape Rooms, vi hjälper er med presenten och välja rätt!

Beställa presentkort

Presentkort från Escape Room

Ge bort ett en aktivitet / spel i Göteborg till någon som du tycker om. Escape Room är en verklighetsbaserad upplevelse perfekt för vardag och helg och där den lyckliga  kommer till oss och blir inlåst i ett eller flera spel. Väldigt uppskattat presentkort!

Julklappstips Från Escape Ullevi

3 olika unika upplevelser att överraska med på julafton. Välj att ge bort ditt spel/ upplevelse levererad direkt under julgranen av dig. Escape Room är ett stort äventyr, kantat av mysterier och pussel som ska lösas. Något att se fram emot! Väldigt uppskattad julklapp

Tips PÅ PreseNT i Göteborg

Köp smidigt Online - Tips på upplevelse eller present i Göteborg, passar mamma, pappa eller syskon. Ge bort en oförglömlig present! Vi har Göteborgs bästa upplevelser, spela Escape Room Göteborg på Ullevi. Escape är ett interaktivt äventyrsspel för 1-6 personer & rum.

"SENASTE RUM" MANIAC - Göteborg

Du vaknar på en mörk plats. Du kan inte se någonting. Det enda du hör är en röst som upprepar: "I want to play a game" . Din enda chans att överleva är att följa det här spelets absurda instruktioner och hitta ett tillfälle att rymma.

 

 WALKING DEATH - Göteborg

Ditt lag har överlevt helvetet. Ni har inte bara stridit mot de döda, utan även mot fientliga människor. För en vecka sedan hittade ni det här övergivna fängelset. Ni hade tur när ni eliminerade de sista zombierna som var kvar därinne.

 

LOST CITY OF ATLANTIS - Göteborg

Bruden med vänner med eller utan tärnor/vänner sitter fast i ett rum som är fullt av gåtor, gömda föremål och bortglömda historier. Leta i rummet för att lösa mysteriet, lås upp dörren och försök ta er ut inom en timme. Är ni redo?!

 

HAUNTED MANSION - Göteborg

Ni är de mest erfarna experterna inom det övernaturliga. Ert team kontaktades av en mystisk man som erbjöd er en enorm summa pengar för att besöka en specifik herrgård och leta efter ett kraftfullt gammalt föremål. 

 

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

Trevlig personal

“Trånga spännande lokaler för att ge känslan av att man måste lösa gåtorna för att ta sig ut. Trevlig personal ”

Anders Pihl - 15/11/2021

Mycket bra Escape Room

“Mycket bra Escape Room med skräcktema (Walking Death). Lite för få saker att lösa samtidigt för fyra personer, 2-3 är mer lagom.”

Rickard Lundgren - 15/11/2021

ADRENALINFYLLD OCH SPÄNNANDE STUND FÖR VÄNNER, FAMILJEN OCH FÖRETAG!

Game Over Escape Rooms i Göteborg erbjuder en kittlade, utmanande och rolig aktivitet som dessutom är utmärkt för teambuilding.  


Vi samarbetar med Ullevi Konferens & Restaurang och kan hjälpa er att boka både konferenslokal och lunch.


Aktiviteten passar både kompisar, familjen och företag. 


Välkomna!

Boka tid

Event fråga

Spel
Spel & lunch (på Ullevi Restaurang och Konferens)
Ingen fil vald
hCaptcha