Fira födelsedag hos Escape Room Ullevi i Göteborg

Stig in i ett pulshöjande och nervkittlande Escape Room.Skapa ett oförglömligt minne och fira din eller annans födelsedag genom att spela i ett eller flera av våra Escape Rooms och ge en unik upplevelse till den du önskar fira! TIPS! Boka en rolig aktivitet med personalen på företaget. Gör en förfrågan online!

Boka tid

Fira födelsedag hos Escape Room Göteborg

Stig in i ett pulshöjande och nervkittlande Escape Room. Skapa ett oförglömligt minne och fira din eller annans födelsedag genom att spela i ett eller flera av våra Escape Rooms och ge en unik upplevelse till den du önskar fira!

Boka tid

Fira Födelsedag På Ullevi

Ge bort ett en aktivitet / spel i Göteborg när någon fyller år som du tycker om. Escape Room är en verklighetsbaserad upplevelse där vänner, familjen eller kollegor kan komma till oss och blir inlåsta i olika banor.

Escape Ullevi

Den som fyller år ihop med vänner sitter fast i ett rum som är fullt av gåtor, gömda föremål och bortglömda historier. Leta i rummet för att lösa mysteriet, lås upp dörren och försök ta er ut inom en timme. Är ni redo?!

Skapa en spännande födelsedag

Här kan er familj eller ert kompisgäng få chansen att uppleva våra Escape Rooms. Fira födelsedage och upplev samtidigt ett äventyr genom interaktiv problemlösning. Escape Game Over i samarbete med Ullevi Restaurang & Konferens kan hjälpa er med födelsedagskalas efter ert behov.

"SENASTE RUM" MANIAC - Göteborg

Du vaknar på en mörk plats. Du kan inte se någonting. Det enda du hör är en röst som upprepar: "I want to play a game" . Din enda chans att överleva är att följa det här spelets absurda instruktioner och hitta ett tillfälle att rymma.

 

 WALKING DEATH - Göteborg

Ditt lag har överlevt helvetet. Ni har inte bara stridit mot de döda, utan även mot fientliga människor. För en vecka sedan hittade ni det här övergivna fängelset. Ni hade tur när ni eliminerade de sista zombierna som var kvar därinne.

 

LOST CITY OF ATLANTIS - Göteborg

Bruden med vänner med eller utan tärnor/vänner sitter fast i ett rum som är fullt av gåtor, gömda föremål och bortglömda historier. Leta i rummet för att lösa mysteriet, lås upp dörren och försök ta er ut inom en timme. Är ni redo?!

 

HAUNTED MANSION - Göteborg

Ni är de mest erfarna experterna inom det övernaturliga. Ert team kontaktades av en mystisk man som erbjöd er en enorm summa pengar för att besöka en specifik herrgård och leta efter ett kraftfullt gammalt föremål. 

 

ADRENALINFYLLD OCH SPÄNNANDE STUND FÖR VÄNNER, FAMILJEN OCH FÖRETAG!

Game Over Escape Rooms i Göteborg erbjuder en kittlade, utmanande och rolig aktivitet som dessutom är utmärkt för teambuilding.  


Vi samarbetar med Ullevi Konferens & Restaurang och kan hjälpa er att boka både konferenslokal och lunch.


Aktiviteten passar både kompisar, familjen och företag. 


Välkomna!

Boka tid

Event fråga

Spel
Spel & lunch (på Ullevi Restaurang och Konferens)
Ingen fil vald

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

Trevlig personal

“Trånga spännande lokaler för att ge känslan av att man måste lösa gåtorna för att ta sig ut. Trevlig personal ”

Anders Pihl - 15/11/2021

Mycket bra Escape Room

“Mycket bra Escape Room med skräcktema (Walking Death). Lite för få saker att lösa samtidigt för fyra personer, 2-3 är mer lagom.”

Rickard Lundgren - 15/11/2021